Çorum Havadis

REKLAM ALANI

(980x100px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Federasyon temsilcileri Osmancık’ta bir araya geldi

DÜNYA ÇORUMLU DERNEKLER FEDERASYONU TEMSİLCİLERİ OSMANCIK’TA BİR ARAYA GELDİ. TOPLANTIDA İLÇENİN SORUNLARI ÜZERİNE İSTİŞARE VE DEĞERLENDİRMELER YAPILDI

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Federasyon temsilcileri Osmancık’ta bir araya geldi
156 views
28 Temmuz 2021 - 18:31
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Dünya Çorumlu Dernekler Federasyonu Temsilcileri Osmancık’ta bir araya geldi. Toplantıda ilçenin sorunları üzerine istişare ve değerlendirmeler yapıldı.

Kızılırmak sahili kafe’de buluşan dernek temsilcileri, toplantıda ilçenin sorunlarını mahalle mahalle tespit edilmesi amacıyla mahalle temsilcileri oluşturmasını kararlaştırdı.

Dünya Çorumlu Dernekler Federasyonu İl Başkan Yardımcısı Hatice Aksu ve Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Yıldız’ın Koyun Baba Mahallesi’nde ziyaret ettiği bakıma muhtaç bir vatandaşın durumunu görüşen heyet, konuyu Osmancık Kaymakamlığı Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne iletti.

Toplantıya Dünya Çorumlu Dernekler Federasyonu Genel Başkan Vekili Ercan Koşar, Genel Başkan Yardımcısı İsmail Kabakdere ve Muharrem Yıldız, Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı İlkay Sever, Çorum İl Başkan Yardımcısı Hatice Aksu, İstanbul Üsküdar İlçe Başkanı Feride Başaran, Almanya-Hamburg Şubesi Başkanı Ali Cihangir Gümüş katıldı.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.